Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και πληρώνετε το ποσό τη στιγμή της παραλαβής.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover όπως και την χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Alphabank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο cxedio.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από το περιβάλλον της Alphabank.

* Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

*Σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (παρακαλούμε δείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία σας. 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πατήστε “Τραπεζική Κατάθεση” στον τρόπο πληρωμής. Θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμός (Alpha Bank) για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά την κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ’ ένα mail στο info@dimosart.gr για να γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:

Alpha Bank: 
Δικαιούχος: ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
IBAN: GR220140 1130 1130 0232 0001020
Αρ. Λογ: 113-00-2320-001025

4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να πληρώσετε το ποσό στο κατάστημα, επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα έως και 10 μέρες αφότου ολοκληρωθούν.